Resultaten
wo 27 feb 2019

Vacature: ervaren onderhoudsspecialist

Wij zoeken een enthousiaste ervaren onderhoudsspecialist (36 uur)

Waar kom je te werken? 

Een superleuke organisatie die echt onderscheidend is als het gaat om sociale projecten, vooruitstrevende woonconcepten en gebiedsontwikkelingen. Dat doen we allereerst voor onze klanten, maar ook voor de stad. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van Strijp-S, Woensel-West, Landgoed Eikenburg, Kruidenbuurt en Vredeoord waar we bijzonder trots op zijn. Met een ambitieuze en vooruitstrevende instelling willen we de komende jaren vele betaalbare woningen op mooie posities in Eindhoven realiseren en onze bestaande voorraad verder verduurzamen. 

Wie zijn wij? 

Sint Trudo is een woningcorporatie die een ‘tikje’ eigenwijs is als het gaat om de realisatie van haar ideeën. We hebben een paar mooie kernwaarden: lef, innovatief en verbinden. Dit blijkt uit de projecten die we binnen het Team Slimmer Investeren ontwikkelen en de wijze waarop. Jij komt hier te werken en krijgt als onderhoudsspecialist de mogelijkheden om niet alleen in een rol als opdrachtgever naar uitvoerende bedrijven te functioneren, maar ook een bijdrage te leveren aan het (nog) verder verbeteren van ons beleid en samenwerking (in-en extern). Hierbij speelt verduurzaming een belangrijke rol evenals jouw bijdrage inzake advies technische casuïstiek en gebouwbeheer. 

Waar ligt de focus in deze veelzijdige functie? 

 Je bent verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van geplande en ongeplande onderhoud van onze woningen 

 Je fungeert als opdrachtgever voor diverse onderhoudsbedrijven en installateurs 

 Je coördineert de planning, inhuur en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden 

 Je levert een substantiële bijdrage aan kwaliteitsverbetering van het onderhoud (procesmatig & vakinhoudelijk) 

 Je bent in staat de belangrijkste exploitatierisico’s in kaart te brengen 

 Je bent een uitstekende ‘verbinder’ die in staat is verschillende stakeholders bij elkaar te brengen en je zoekt je collega’s actief op om te overleggen 

 Je beheert de lopende contracten en onderhandeld over nieuwe contracten indien nodig 

 Je legt verantwoording af over de financiële en kwalitatieve prestaties van externe partijen die betrokken zijn bij beheer en onderhoud 

Waarom wil je bij ons werken? 

Los van de veelzijdigheid van deze functie, onze mooie (duurzame) projecten en ons ambitieniveau hebben we ook leuke collega’s om mee samen te werken. We hebben een mooie werkplek en een goede werksfeer, waar ruimte is voor humor. Door ons ambitieniveau is er ruimte om onze dienstverlening kwalitatief te verbeteren (innovatie), te verbreden en/of te verdiepen. Kortom; de mogelijkheid om je talent verder te ontplooien. We kennen een prima CAO Woondiensten en een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wat willen we graag van jou? 

Allereerst natuurlijk een goed humeur en daarnaast nog wat extra’s: 

 HBO niveau (technische bouwkunde) en meer dan 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie 

 Goed kunnen plannen, organiseren en samenwerken 

 Uitstekende contactuele eigenschappen 

 Een grote mate van zelfstandigheid, analytisch vermogen, sterke overtuigingskracht en flexibiliteit 

 Je hebt kennis van en affiniteit met onderhoudssystemen (ICT) en je kunt je collega’s hierin wegwijs maken 

Enthousiast? Waar moet je zijn? 

Zie je het wel zitten om bij ons te komen werken dan zien wij graag jouw CV en sollicitatiebrief tegemoet op ons email adres: werken@trudo.nl. Ben je nieuwsgierig en wil je toch nog extra informatie dan kun je Jos Goijaerts bellen en mailen: 040-2359852 jgoijaerts@trudo.nl. 

Graag zien we jouw reactie voor 1 april a.s. tegemoet. De gesprekken zullen vrij snel daarna volgen omdat wij jou graag binnen ons team op korte termijn willen verwelkomen!